We zijn HIER!

Nieuwe fietskaart in de Valleien van Smaken en Geuren

Nieuwe fietskaart in de Valleien van Smaken en Geuren

Beschrijving:

Het Maison du Tourisme Condroz-Famenne heeft het genoegen u in samenwerking met de toerismebureaus van de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze zijn nieuwe publicatie rond het thema van de fiets voor te stellen:

De Valleien van Smaken en Geuren per fiets!

180 km fietswegen voor gezinnen...

Dit nieuwe middel met een plastic hoes bestaat uit:

• een grote kaart die je kan openvouwen met de 6 gemeenten en al hun fietswegen en ook voorstellen om de verschillende tochten met elkaar te verbinden of met de Ravel routes. Zo kan je lussen van een lange afstand maken.
• 2 fiches gewijd aan de Ravel tussen Ciney en Havelange via Hamois met routes waarbij je op verschillende plaatsen afwijkt van de trage weg en een alternatieve weg neemt om terug te keren. Zo kan je de dorpen en landschappen van de Condroz ontdekken.
• 6 fiches die tochten in lusvorm van 8 tot 25 km voorstellen. Naast de gedetailleerde kaarten krijg je ook goede ideeën voor familie uitstapjes en informatie over de niet te missen bezienswaardigheden. Een omweg is dus zeker de moeite waard en er zijn ook vraagjes waarmee de kleinsten zich tijdens de wandeling kunnen amuseren!

Deze circuits zijn niet bewegwijzerd maar kunnen via de QR codes die op de fiches staan, gedownload worden op een smartphone.

Praktische info:

• Beschrijving: een tweetalige hoes in het Frans en in het Nederlands met een grote kaart waarop alle tochten staan en 8 A5 fiches
• Prijs: 3€
• Verkooppunten: de toerismebureaus of infopunten van de gemeenten Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze.

Het toeristische jaar 2016 is aan de fiets gewijd. Geniet van een jaar dat 100% in het teken staat van de fiets en trap met plezier!

Klik hier om de kaart online te bestellen