We zijn HIER!

Wandelingen in Condroz: wandelkaart

Wandelingen in Condroz: wandelkaart
Topografische kaart (1 :40 000) met een netwerk op de gemeenten Ciney, Hamois en Havelange met de Ravel als ruggengraat.

Een aantrekkelijke en volledige tweetalige kaart (frans / nederlands), kleurrijk, die u bijna 500 kilometer van wegen en paden met de fiets of te voet zal laten ontekken!

De kaart "Wandelingen in Condroz" zal een waardevol hulpmiddel zijn tijdens uw volgende vakantie! Naast de traditionele symbolen zoals rustplaatsen, informatiepunten ... bevat deze kaart ook informatie over snacks mogelijkheden, de vertrekpunten van de wandelingen, streekwinkels en musea. De wandelingen zijn in een uitgebreid beeld opgenomen waar de wandelaar het beginpunt van zijn reis, de afstand en de kleur van de wewegwijzering kunt vinden!

Deze kaart is vol van vitale informatie over de gebouwde en natuurlijke erfgoed en innovatieve toeristische producten geïntroduceerd door het Maison du Tourisme Condroz-Famenne zoals het "Fiets Walkom"-concept, "Mijn avonturen Enchanter" of interpretatiepanelen gelegen ter hoogte van de oude spoorlijn 126.

Voor de nieuwsgierigen, zijn QR-codes die op de kaart om het gebied in beeld te verkennen!

Prijs : 5,00€

Voor de wandelkaart + verzendingskosten vragen we u 7 over te schrijven op rekeningnummer BE13 0682 4084 2539 met volgende vermelding: uw naam en adres + wandelkaart Wandelingen in Condroz.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKERS VAN DE KAART!

"Wandelingen in de Condroz" stelt U wandelingen voor met de nieuwe bewegwijzering (gekleurde rechthoek op witte achtergrond) die vanaf herfst 2014 zal aangebracht worden en die de nieuwe reglementering is van het Waalsgewest. Deze verandering geldt voor de gemeenten Ciney en Hamois, Havelange behoudt zijn bewegwijzering.
Neem uw voorzorgen ! Hou geen rekening met de bestaande bewegwijzering en heb vertrouwen in onze kaart!

AANDACHT, DE MOUNTAIBIKE ROUTES IN HAMOIS ZIJN NOG NIET BEGEWIJZERD. BEDANKT VOOR UW BEGRIP!