We zijn HIER!

Kaart van de wandelingen in het Condroz (Ciney, Hamois, Havelange) - Betalend

Kaart van de wandelingen in het Condroz (Ciney, Hamois, Havelange) - Betalend
Een aantrekkelijke en volledige tweetalige kaart (frans / nederlands), kleurrijk, die u bijna 500 kilometer van wegen en paden met de fiets of te voet zal laten ontekken!

Beschrijving:

Deze kaart zal een waardevol hulpmiddel zijn tijdens uw volgende vakantie!

Naast de traditionele symbolen zoals rustplaatsen, informatiepunten ... bevat deze kaart ook informatie over restaurants en brasserie mogelijkheden, de vertrekpunten van de wandelingen, streekwinkels en musea.

De wandelingen zijn in een uitgebreid beeld opgenomen waar de wandelaar het beginpunt van zijn reis, de afstand en de kleur van de wewegwijzering ka vinden!

Deze kaart is vol van vitale informatie over de gebouwde en natuurlijke erfgoed en innovatieve toeristische producten geïntroduceerd door het Maison du Tourisme Condroz-Famenne zoals het "Fiets Welkom"-concept, "Mes Aventures d'Enchanteur" of interpretatiepanelen gelegen ter hoogte van de oude spoorlijn L126.

Voor de nieuwsgierigen, zijn QR-codes die op de kaart om het gebied in beeld te verkennen!

Prijs:

5,00€

Voor de wandelkaart + verzendingskosten vragen we u 8€ (13€ voor de landen van de Europese Unie) over te schrijven op rekeningnummer BE13 0682 4084 2539 met volgende vermelding: Uw naam en adres + kaart Wandelingen in Condroz.