We zijn HIER!

De Famenne met de fiets

De Famenne met de fiets

Geef jouw beoordeling en score

Rue Saint-Laurent , 14
6900   Marche-en-Famenne

Fax   +32(0)84/22.25.93
Telefoon   +32(0)84/22.25.83
Site   http://www.famenne-a-velo.be/ Mail   info@famenne-a-velo.be

Toevoegen aan mijn

Fietswandelingen

350 km om heerlijk te fietsen in Famenne!

Beschrijving:

Het "Pays de Famenne", dat is een uitzonderlijk natuurerfgoed, uitgespreid over delen van de provincies Namen en Luxemburg. Zijn grootste troeven zijn toeristische trekpleisters als de steden Rochefort, Marche en Durbuy, de grotten van Han-sur-Lesse, en de valleien van de Lesse, de Lhomme en de Ourthe.

Het Pays de Famenne, dat is ook dé ideale omgeving voor fietstochten langs groene fietsvriendelijke wegen. Op het programma? Landschappen die tegelijk grandioos en verrassend zijn, heerlijke momenten van rust in de gezonde buitenlucht... Maar ook routes op maat dankzij een netwerk van 350 kilometer boordevol knooppuntenen tal van verschillende routemogelijkheden. Dé ideale manier om de pracht van de Ardeense bossen te ontdekken, of de zo typische architectuur van onze dorpen!

Uw fietstochten makkelijk én digitaal!

Uw fietstochten in het Pays de Famenne voorbereiden en personaliseren, dat is makkelijk én praktisch!De voordelen? Een netwerk op maat enknooppunten waarmee u uw route in alle eenvoud kunt aanpassen, zowel voor als tijdens de tocht. Er zijn ook SityTour-applicaties die toegankelijk zijn vanop uw smartphone. De perfecte oplossing om te weten waar u zich bevindt en rechtstreeks toegang te krijgen tot hopen nuttige informatie... En om alle geheimen van uw bestemming te ontdekken!

Zie de vidéo (Frans)

Geen resultaten