We zijn HIER!

Wandelgids "Balades et Vous"- Top 12 van de wandelingen

Wandelgids "Balades et Vous"- Top 12 van de wandelingen

NIEUWE GIDS «BALADES ET VOUS...»

Top 12 van de wandelingen in de Valleien van Smaken en Geuren

Alleen, met uw partner, met uw gezin of vrienden, het Maison du Tourisme Condroz-Famenne nodigt u uit zijn vier streken ( Ciney, Havelange, Hamois en Somme-Leuze ) te voet te ontdekken.

Na een uitstap vol verrassingen en aangename herinneringen zult u niet kunnen wachten om uw wandelschoenen weer aan te trekken voor een nieuwe wandeling in de Valleien van Smaken en Geuren.

U zal er mooie dagen doorbrengen met uw gezin, er tot rust komen en nieuwe ontdekkingen doen in deze omgeving die lijkt te zijn weggelopen uit een sprookje.

Uitgewerkt met rust en veiligheid in het achterhoofd, bewandelt u vooral rustige wegen door bossen, velden en karaktervolle dorpjes.

Deze tweetalige gids van 36 pagina's licht u allereerst in over de landschappen op de weg . Daarna vindt u de 12 wegen op praktische fiche's uit versterkt papier die u uit de gids kan scheuren. Handig voor onderweg! U vindt tenslotte een overzichtskaart van de streek die u helpt elke wandeling te situeren.

De brochure is te koop 3€. Ze is verkrijgbaar bij:

- Maison du Tourisme Condroz-Famenne- Ciney- Place Monseu 23, B-5590 Ciney
Evenals de informatiepunten van Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze.

U kunt ze eveneens bestellen per telefoon of mail:

Tel: +32(0)86/40.19.22 of infovalleesdessaveurs.be

Voor de brochure en de verzendingskosten vragen we u 5,50€ over te schrijven op rekeningnummer 068-2408425-39 (IBAN: BE13 0682 4084 2539 - BIC: GKCCBEBB) met volgende vermelding: uw naam en adres + vermelding «guide rando».