We zijn HIER!

<< Vorige

Ambachtelijk Kerstmarkt van de Spirale in Natoye, op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019

Ambachtelijk Kerstmarkt van de Spirale in Natoye, op zaterdag 14 en zondag 15 december 2019

Chaussée de Namur , 22
5360   Natoye

Telefoon   +32(0)83/69.07.90
Mail   contact@laspirale.be Site   http://www.laspirale.be

Toevoegen aan mijn

 (Van 11u tot 19u)

Het Kerstmarkt zal in de sprookje site van het Ambachtelijk Centrum van de Spirale in Natoye plaats hebben, waar meer dan 90 artiesten en ambachtslidden van hoge niveau uit de hele land zullen het mooiste evenement van deze soort in het Provincie Namen aanbieden.

Beschrijving:

Nog dit jaar, zullen het meer dan 90 artiesten en handwerkslieden van hoog niveau en afkomstig van het heel land, Duitsland en Frankrijk hun veelvoudige oprichtingen voorstellen. De opmerkelijkste gebeurtenis van dit soort in Provincie Namen.

Door rond te wandelen, zullen zij aan de samenkomst van de pottenbakkers, beeldhouwers op hout, over steen en over metaal, draaiers op hout, handwerkslieden leer, producenten van sieraden, speelgoed, bloemmontages, kaarsen, patchwork, van deeg aan zout en Fimo... van santonnier, van de schilders op hout en zijde, van aquarellistes, de graveurs op glas, van dentellières... gaan , maar ook van de producent van welriekend mengsel van gedroogde bloemen en kruiden of nog van de graveur op hazelnoten of ferronnier...

Uren:

Van 11u tot 19u

Tarief:

3€ voor de volwassenen
Gratis voor -18 jaar