We zijn HIER!

Vorige pagina

PACKAGE "MES AVENTURES D'ENCHANTEUR" IN DE VALLEIEN VAN SMAAKEN ET GEUREN

PACKAGE "MES AVENTURES D´ENCHANTEUR" IN DE VALLEIEN VAN SMAAKEN ET GEUREN

Rue de l'Eglise , 4
5377   Heure

Telefoon   +32(0)86/40.19.22
Mail   info@valleesdessaveurs.be

Toevoegen aan mijn

Type: Packages

Zin om een magisch weekend met de familie of tussen vrienden door te brengen ? Trek aan uw kostuue van leerling-tovenaar en kom Olibrius de Tovenaar een handje helpen!

Wat doe ik ?

4 TOCHTEN bezaaid met valstrikken, speurwerk en uitdagingen worden u voorgesteld : In Ciney, ontmoet Marguerite, de beroemde koe. Zij zal jullie leren om haar melk om te vormen tot een borstspeld van leerling-tovenaar. In Hamois, ontmoet de Kabouters van het kasteel van Hubinne. Zij zullen uitleggen hoe ze zout veranderen in een edelsteen. In Miécret, afspraak bij de drie broers Fontana. Zij zullen jullie tonen hoe je met het betoverde water van Miécret en met een gewoon blaadje papier een prachtig boeket bloemen kan doen groeien. In Nettinne, ga op zoek naar de dieren van het Toverbos. Zij zullen jullie leren om een bliksemschicht te schieten met jullie toverstok.

Ga op de pagina Mes Aventures d'Enchanteur

Waar slaap ik ?

Aux portes de l'Ardenne, à 100 km au sud de Bruxelles, 100 km au nord du Luxembourg, à 35 km de Namur et Liège et à 15 km de Durbuy vous logez dans un gîte tout confort pour 6 personnes.
Téléchargez la liste des partenaires !

Ik reserveer !

Maison du Tourisme Condroz-Famenne
Rue de l'Eglise, 4 – 5377 Heure
Tél : +32 (0)86/40.19.22
infovalleesdessaveurs.be