We zijn HIER!

<< Vorige

Sentiers d'Art en Condroz-Famenne

Sentiers d´Art en Condroz-Famenne


Telefoon   +32(0)86/40.19.22
Mail   sentiersdart@gmail.com Site   http://www.sentiersdart.be

Toevoegen aan mijn

Type activiteit:

Kunstpaden in Condroz-Famenne... Het is een kunstpad in openlucht, een nieuwe toeristische en artistieke ervaring die uniek is in Wallonië.
Het strekt zich uit over meer dan 140 km in de Valleien van Smaken en Geuren (Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze)

Het doel ?

De creatie van een grote lus die meer dan 40 Land Art werken van Belgische en internationale kunstenaars aan elkaar rijgt. Kortere lussen met circuits tussen 10 en 15 km richten zich speciaal tot gezinnen.

Artistieke en poëtische schuilplaatsen bieden onderdak aan wandelaars die er de nacht kunnen doorbrengen alvorens verder te trekken.
Reserveren is niet mogelijk. Wie eerst komt, is ook de eerste die zich kan installeren!
Het bewegwijzerde pad kan men gratis volgen. Het is het hele jaar toegankelijk voor alle niet-gemotoriseerde gebruikers.
Opgelet voor de sluitingsdagen tijdens het jachtseizoen.
Win inlichtingen in voor uw vertrek.

Het project is geïnspireerd door het ‘Fête de Mai' (Meifeest) dat sinds 2001 georganiseerd wordt door de vzw "Vagabond d'Art" en zich concentreert op de gemeente Gesves.

GOED IDEE

Om de 140 km van kunstpadden te ontdekken:

De nieuwe kaart met een pad van 140 km is beschikbaar in het Maison du Tourisme Condroz-Famenne en in de informatie kantoren van de streek.
De Padden op uw smartphone via Sitytrail : www.sentiersdart.be

Ontdek de kunstwerken van Gesves & Ohey

Ontdek de kunstwerken van Havelange & Somme-Leuze

Ontdek de kunstwerken van Hamois & Ciney