We zijn HIER!

<< Vorige

Smaken en ontspanning van vroegen en vandaag

Smaken en ontspanning van vroegen en vandaag


Toevoegen aan mijn

Type activiteit: Daguitstappen voor groepen

Bezoek een bio moestuin met oude variëteiten van groenten en bloemen en/of ontdek de leven in een boerderij. De meer sportieve zullen de dag met een spel van boerengolf kunnen verder gaan!

Voorstelling:

Wij stellen U voor de geuren en smaken van vroeger en nu te ontdekken tijdens een begeleid bezoek aan de biologische moestuin van de vergeten groenten en bloemen Le Pré Gourmand en/of het ontdekken van het leven op de boerderij. Voor de sportievelingen zal de dag verlengd worden door een partijtje Boerengolf! Uniek in de streek.

DAGPROGRAMMA

10u00: Onthaal met koffie in La Ferme de la Bourgade te Moressée (gemeente Somme-Leuze).
Daarna stellen wij voor het leven op de boerderij te ontdekken en/of een bezoek aan de biologische moestuin van de vergeten groetensoorten gelegen op de hoogten van Heure (op 5 km van Moressée).
Opmerking: het bezoek aan de moestuin in enkel mogelijk vanaf 15 juli.
12u30: Luxe pick-nick (drank niet inbegrepen)of campagnard buffet in de zaal van de la Ferme de la Bourgade te Moressée (gemeente Somme-Leuze).
Genieten van de streekproducten van de Valleien van Smaken en Geuren : al de producten van deze maaltijd komen uit de streek onder andere van de La ferme de la Bourgade en de biologische groentetuin Le Pré Gourmand
14u30 : Voor de sportievelingen een partijtje Boerengolf
Andere mogelijkheid, een bezoek aan de groentetuin of aan La Ferme de la Bourgade in functie met uw activiteiten in de voormiddag.
17u00: einde van de dag

Minimum 20 personen - maximum 60 personen

Zin een bezoek met een groep te organiseren?

Het Maison du Tourisme begeleidt u ook graag bij de organisatie van een daguitstap, met een programma op maat (contact met verschillende tussenpersonen, pre-reserveringen, ...).

Meer info en reservatie:

T.: +32(0)86/40.19.22
infovalleesdessaveurs.be