We zijn HIER!

<< Vorige

Ben onze gasten, opendeurdag van de toeristische plaatsen, op zondag 28 april 2019

Ben onze gasten, opendeurdag van de toeristische plaatsen, op zondag 28 april 2019

Place Monseu , 23
5590   Ciney

Telefoon   +32(0)86/40.19.22
Mail   info@valleesdessaveurs.be

Toevoegen aan mijn

28/04/2019  (Van 10u tot 18u)

Ontdek de toeristische plaatsen en activiteiten van de streek, dankzij de « Ambassadeurs » die u hun passie zullen laten ontdekken.

Beschrijving:

Voor een dag zullen de eigenaren van toeristische attracties, verblijven, musea, de lokale producenten, toeristische gidsen,... van de gemeenten Assesse, Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey en Somme-Leuze hun deuren open doen om hun kundigheid aan de inwoners en de bezoekers van hun gemeenten te laten ontdekken.

Het doel van deze dag is het geheel van het toeristische potentieel van de streek aan de inwoners te laten ontdekken. Op dit manier zullen ze "ambassadeurs" worden" om van onze streek en zijn toeristische plaatsen te kunnen spreken.


Ter gelegenheid van deze 2de editie zullen de verschillende thema's op de ere plaats zijn en zullen de hele dag de bezoekers leiden: de vrije tijd door de bezoeken van musea en attracties, de streekproducten door de degustaties, milieu, natuur en erfgoed door de begeleide wandelingen voorgesteld door dan Ambass'acteurs, de verblijven door een uitzonderlijk bezoek van de instellingen,... Op dit manier zullen de bezoekers de streek ontdekken.

Iedereen kan zijn parcours volgens zijn zinnen organiseren.

Een onthaalpunt voor de bezoekers zal in ieder van de zeven deelnemende gemeenten met verschillende animaties georganiseerd worden. Daar zult u een programma krijgen om geen activiteit te missen.

Programma beschikbaar in het binnenkort!

Een organisatie van het Maison du Tourisme met de Gemeenten en Toerisme Kantoren van Ciney, Gesves, Hamois, Havelange, Ohey, Somme-Leuze en Assesse alsook de GAL Condroz-Famenne en Pays des Tiges et Chavées. Met de steun van het Commissariaat Generaal voor Toerisme.
« Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling : Europa investeert in de landelijke zones. »