We zijn HIER!

Zin om een nieuwe bestemming te ontdekken ?

Op zoek naar een nieuwe bestemming? Wat dacht u van een verkenningstocht door de Valleien van de smaken, want daar vindt u het goede leven.

Uw nieuwe bestemming ligt midden in het groen aan de rand van de Ardennen, in de gemeenten van Ciney, Gesves, Hamois, Havelange en Somme-Leuze, niet ver gelegen van belangrijke toegangswegen. Het is ongeveer 80 km ten zuidoosten van Brussel.

De Condroz- Famenne is een landelijke en bevoorrechte streek. De liefhebber wordt er verwend met allerlei lekkernijen en specialiteiten van het land. Hier weet men hoe je kunt genieten van het leven, hier neemt men voor alles nog de tijd. Er zijn schattige dorpen, schitterende landschappen en fraaie kastelen uit vervlogen tijden.

Ook het culinaire aspect - een ware hulde aan de smakelijke streekproducten - zult u vast weten te waarderen.

Liefhebbers van ongerepte natuur en stille wandelingen kunnen hier hun geluk niet op. Er zijn immers een honderdtal bewegwijzerde routes en onlangs werd er een Ravelroute van ongeveer 40 km tussen Ciney en Huy geopend. Zo'n Ravelroute is bestemd voor ongemotoriseerd verkeer, dus u komt er alleen wandelaars,fietsers en ruiters tegen.

Welkom in Ciney

Welkom in Gesves

Welkom in Hamois

Welkom in Havelange

Welkom in Ohey

Welkom in Somme-Leuze

Zin om meer te weten ?

Vraag gratis de toeristische gids met meer dan 100 pagina's.
Info: Maison du Tourisme Condroz-Famenne
Tel.: +32(0)86/40.19.22
Mail: infovalleesdessaveurs.be

Bezoek ook:

De Famenne en de Condroz, van dalen tot heuvels...