We zijn HIER!

Vorige pagina

VILLA PARADIS

VILLA PARADIS 4 Epis 4 Epis 4 Epis 4 Epis

Rue du Paradis , 19
5377   Somme-Leuze

Site   www.ardennenvakantievilla.be Mail   rudy@beckx.be GSM   +32(0)475/37.00.30

Verzoek
om reservering

Toevoegen aan mijn

Type: Vakantiewoningen

Vakantievilla met luxe binnenzwembad, sauna, jacuzzi, houthaard. Biljart, ping-pong, tafelvoetbal, tennisbaan, prachtig uitzicht. Verblijven in het Villa Paradis is van een aangename moment in een stijlvol verblijf te genieten. Rust en intimiteit in een domein meer dan 1 ha. Barbecue, gratis wifi.

BESCHRIJVING

Capaciteit: 15 personen

Samenstelling:

Begane grond: 2 slaapkamers
1ste verdieping: 3 slaapkamers
2de verdieping: 3 slaapkamers
Buiten: barbecue, petanquepiste en privaat tennisveld, kleine speelplein

Uniek is zijn groot terras met schitterend panoramisch uitzicht en hoort sinds vorig jaar bij de beste vakantiewoningen regio Durbuy! Er is een nieuwe, open keuken en ruim interieur met houthaard. Nieuw luxe binnenzwembad (8m lengte!), Wellness met sauna en jacuzzi, barbecue in de tuin.
Deze woning beschikt over privé tennisterrein en jeu de boules-baan!
Residentieel op 2ha en rustig gelegen. Voor kinderen is er een speelkamer met zithoek, biljart, ping-pong, en tafelvoetbal (sjotterbak). Gratis Wifi !

Capaciteit

Capaciteit:15 pers.

Opties:

Internet toegang Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit Speelplein Huisdieren toegelaten Barbecue Materiaal voor baby's Open haard Microwave oven Tuin Omheinde tuin Speeltuin voor kinderen Wasmachine Afwasmachine Tuinmeubelen Parking Vissen dichtbij Petanque Overdekt zwembad Zonder verdiepingen Sauna Televisie Tennisveld Tafeltennis Terras Gîte de Wallonie

Type accommodatie:

7 Kamers  15 pers.