We zijn HIER!

<< Vorige

ZWEMBAD VAN HET PROVINCIAAL DOMEIN VAN CHEVETOGNE

ZWEMBAD VAN HET PROVINCIAAL DOMEIN VAN CHEVETOGNE

Domaine Provincial de Chevetogne
5590   Chevetogne

Telefoon   +32(0)83/68.72.11
Mail   info.chevetogne@province.namur.be Site   http://www.domainedechevetogne.be

Toevoegen aan mijn

Type activiteit: Zwembaden - Activiteiten voor gezinnen

Reglement:
De badmuts is verplicht en de "short" badpakken zijn verboden. Zo u vergeet, uw uitrusting mee te brengen kunt u badmutsen en badpakken kopen aan de ingang van het zwembad.
Het is verboden alcoholhoudende dranken in de omheining van het zwembad binnen te brengen en dranken en voedsel rondom het zwembad te gebruiken.
Het zwembad is onderworpen aan het toezicht van de badmeesters die op elk ogenblik en om veiligheidsredenen de sluiting van het zwembad kunnen vragen.

Openingsuren:
Het zwembad is geopend tijdens de zomer, naargelang de weeromstandigheden en de temperatuur van het water, van 11 uur tot 18 uur in juni en september en van 10 uur tot 20 uur in juli en augustus. De laatste toegangen worden aanvaard drie kwartier voor het sluiten.

Tarief:
De prijs voor het zwembad is in de ingangsprijs begrepen. Dus, indien u kiest voor het "vrije tijd pasje" (zie praktische info), zal u het zwembad zo dikwijls als u het wenst en zonder enig supplement te betalen, kunnen gebruiken.

Het Domein van Chevetogne concentreert op één plek en over een brede uitgestrektheid alle verwachtingen van de familie: gezellige plekjes, wandelpaden door bos en tuinen, sportterreinen en fabelachtige en grandioze speeltuinen.
Het park is voor het welzijn uitgedacht.

- Dagelijks individueel ingang vanaf 6 jaar : 10 Euros
- Dagelijks individueel ingang (groep min. 20 pers.) : 6 Euros
- Jaarlijks familieabonnement op het guichet : 60 Euros
- Geleide bezoeken en excursies (op reservatie) op 083/68 72 54

De familiaal abonnement moet verplicht op het voorraam van de wagen. Deze geeft toegang aan al de inzittenden aan al de activiteiten (zwembad, golf, speelpleinen, tuinen, Nem, enz) en evenementen op het domein en dit gedurende het hele seizoen.

Meer inlichtingen:
info.chevetogneprovince.namur.bewww.province.namur.be
+32(0)83/68.72.11