PROVINCIAAL DOMEIN VAN CHEVETOGNE

Beschrijving

Gelegen in het hart van Wallonië is het park voor welzijn ontworpen en concentreert in dezelfde plaats alle verwachtingen van het gezin.


Hier zult u grandioze speelpleinen, vele thematische tuinen, sport- en water-activiteiten, twee musea (het Musée d'Histoire(s) Naturelle(s) en het Nature Extraordinary Museum) vinden, maar ook ruimtes voor picknick en ontspanning, een toeristische trein, een klein boerderij, een zone van openluchtzwembaden (juli/augustus), een wandeling rond de vijvers (toegankelijk voor PBM), huisvestingen voor gezinnen en groepen, restaurants… en een enig programma van evenementen gedurende het seizoen.


Het Domein is het hele jaar open. Het betalende seizoen begint op zaterdag voor het eerste week van Paasvakantie en eindigt op zondag half-oktober. Tijdens deze periode worden seizoensgebonden activiteiten georganiseerd (veranderlijke uren volgens de periiode). Het is niettemin mogelijk ook ’s avonds te genieten van het Domein, zijn restaurants en zijn speelpleinen. In het lage seizoen kunt u van de padden van het Domein gratis genieten. De restaurants blijven ook toegankelijk.


Tip: Met het Jaarpass (100€/wagen) heeft u op elk moment toegang tot het domein. Naast de gebruikelijke activiteiten heb je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan eenmalige evenementen.

Extra informatie

  • Openingsperiode en openingsuren

    Het hele jaar toegankelijk!

  • Groepen aanvaard
  • Engels
  • Frans
  • Nederlands
  • PBM