L'Atelier Salé

Beschrijving

In een volledig gerenoveerd kader is l'Atelier Salé eerst en vooral HET genot van een echte hamburger gemaakt met verse kwaliteitsproducten!


Knapperig brood, lekker gegrild puur rundvlees, smeltende kaas, verse rauwe of gekookte groenten en heerlijke huisgemaakte sauzen...

Een gevarieerd menu met niet minder dan 16 verschillende hamburgers op basis van puur rundvlees, maar ook onze Pulled Pork (versnipperd varkensvlees dat 8 uur lang op passentemperatuur is gegaard!) en verse zalm of kabeljauw.

Een verrassende Seasonal Burger op de plaat, die, zoals de naam al aangeeft, met de seizoenen meegaat, soms met witlof, asperges of wilde paddenstoelen, en soms met foie gras, Herve, raclette of reblochon ...

Maar ook tijdens de paasperiode de Pascal Burger met een lekkere zuiglamburger.

Dit alles vergezeld van verse gouden frietjes...

L'atelier salé biedt ook een Bistrot menu zoals boulets liégeois, boulettes tomates, Escalopes of Vol au vent, allemaal huisgemaakt en bereid!

Nog gasten? Geen idee voor het avondeten? Geen tijd of zin om te koken?

Geen paniek, er is alles wat je nodig hebt in de automaat buiten, een grote keuze aan huisgemaakte gerechten!

24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Extra informatie

Open op woensdag en donderdag van 18u tot 21u, en van vrijdag tot zondag van 12u tot 14u en van 18u tot 21u.

Gesloten op maandag en dinsdag.

30

Frans Frans